субота, 14. децембар 2013.

7 trikova za ljubljenje

7 TRIKOVA ZA LJUBLJENJE


Ljubljenje , uvek vam je frka , ne znate šta da radite , ne znate kako , evo 7 saveta koji će garantovano da vam pomognu u ovom problemu ;)

1. Opustite se - Ne mislite ni o čemu. Mnogi se opterete time šta će ona druga strana da misli (verujte, isto to se mota po glavi i vasem partneru ili partnerki). Uživajte i prepustite se trenutku u potpunosti. 

2. Budite maštoviti – Mnogi zaborave koristiti ruke. Koristite ih na ramenima, rukama, vratu…Grickanje usna potpaljuje vatru i to obožavaju obe strane. 

3. Svež dah – Uvek imajte spremne bombone ili žvakaće gume kako bi osvezio/la dah,  naravno, nemojte preterivati. 

4. Dajte sve od sebe - Neka vašem partneru/ki bude odmah jasno da ne postoji ništa drugo što biste radije u tom trenutku radili. Unesite se u taj čin i očarajte ga/je poljupcem. 

5. Tajna je u menjanju intenziteta – Duge i strasne poljupce smenjujte s onima manjim i kraćim. 

6. Pratite partnera – Ako se bojite kako će sve to izgledati, samo pratite šta partner/ka radi i prepustite se. Ako se sviđate jedno drugome, nema razloga za zabrinutost.   

7. Disanje – Mnogi se potpuno prepuste strastima, ali svakako je korisno malo predahnuti. Uzmite pauzu, odmaknite se od partnera/ke, pogledajte ga/je u oci i nasmesite se. Tako cete na miru udahnuti vazduh, a bez da pokvarite taj romanticni trenutak. 

0 коментара:

Постави коментар

 
Share English German French Arabic Chinese Simplified